Прилика за развој каријере

Удружење „Креативне иновације“ у нашем граду реализује бесплатну обуку из дигиталног маркетинга, уз подршку за самозапошљавање, намењену младима старости између 18 и 30 година.
Из Удружења „Креативне иновације“ истичу да је ова обука нова прилика за развој каријере у области дигиталног маркетинга за младе људе из општине Горњи Милановац, те позивају све заинтересоване да присуствују Каријерној инфо сесији, односно Јавном позиву за Програм стручне обуке за дигитални маркетинг и менторске подшке за самозапошљавање који је намењен младима са територије Крагујевца, Краљева, Чачка и Горњег Милановца.
– За Каријерну инфо сесију могу се пријавити млади, незапослени од 18 до 30 година са територије општине Г. Милановац, са основним познавањем енглеског језика и рада на рачунару – кажу из Удружења „Креативне иновације“ и додају да ће се програм спроводити током периода октобар – новембар 2023. године: – Захваљујући подршци Министарства туризма и омладине, учешће у овом програму потпуно је бесплатно, а први корак је аплицирање заинтересованих кандидата/киња за присуство на Каријерној инфо сесији која ће се одржати сутра, 13. септембра, у 11 сати, у просторијама Регионалног иновационог стартап центра Импулс у Г. Милановцу (Улица Велимира Рајића 42) и у оквиру које ћете сазнати све информације о Програму стручне обуке за дигитални маркетинг и менторске подшке за самозапошљавање. Можете се пријавити на сајту https://kreativneinovacije.rs/javni-poziv-za-mladeprogram-strucne-obuke-za-digitalni-marketing-i-mentorske-podrske-za-samozaposljavanje. Селекција кандидата/киња извршиће се на основу пристиглих пријава и разговора са кандидатима, а имајући у виду мотивацију и интересовање, те капацитете кандидата за успешно похађање програма.
Програм се реализује у оквиру пројекта „Дигитална каријера на клик“ који спроводи Развојни Бизнис Центар Крагујевац у партнерству са Удружењем „Креативне иновације“ из Горњег Милановца, а захваљујући финансијској подршци Министарства туризма и омладине Владе Републике Србије.

Поштовани читаоци, за наставак текста можете се претплатити и тако помоћи нашем даљем раду!

Претплати се