Хачико чека

„Таковске новине” и „Лагуна” дароваће, у четвртак, две књиге „Хачико чека“, за двоје најбржих читалаца који буду послали фотографију штампаног примерка наших новина (од 14. септембра) са фискалним рачуном на мејл redakcija@takovske.rs

„Хачико чека“ Лезлије Њуман истинита је прича о оданости и необичном пријатељству и љубави између човека и пса.
„Како си ти добар пас. Одличан пас. Хачи, ти си најбољи пас у целом Јапану.“ Сваког јутра пре него што се укрца на воз којим иде на посао, професор Уено ове речи говори свом верном псу. Сваког поподнева мало пре три сата Хачико долази на железничку станицу да сачека свог вољеног господара.
Једног дана воз ће стићи у станицу без професора. Хачико чека.
Наредних десет година Хачико ће наставити да чека професора. Чак ни Јасуо, дечак који брине о псу, неће одвојити Хачика од његовог места на станици.
Не постоји особа која је чула за ову причу а да није била дубоко дирнута необичним пријатељством и љубављу између човека и пса. Дирљивом толико да се у Јапану сваке године одаје почаст Хачику.
Без обзира на то колико имате година, не пропустите да прочитате ову невероватну причу. Можда ће вам променити живот.
Књигу „Хачико чека“можете набавити  у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари delfi.rs, као и на сајту laguna.rs.

Поштовани читаоци, за наставак текста можете се претплатити и тако помоћи нашем даљем раду!

Претплати се