У нову првенствену трку са новим шефом стручног штаба

Милановачки српсколигаш је десет дана пре почетка првенства променио тренера. У први тим се после дужег низа година стратешки кооптира већа група из омладинске школе; у нову сезону улазе с амбицијом да буду у првих пет, иако ће, како истичу, конкуренција бити велика. „Таково” је почело припреме 7. јула са Зораном Весовићем на челу стручног штаба.
Међутим, уочи првенства заменио га је Горан Ђукић, који је тренерску каријеру градио у ужичкој „Слободи”, „Младости” из Лучана, а донедавно у „Будућности” из Ариља. Председник ФК „Таково”, Владица Симић, објаснио је зашто је дошло до промене.
Фотографије: ФК Таково
– Имали смо са господином Весовићем мало конструктивних размимоилажења, он је одлучио да нас напусти, одмах смо реаговали и сада је господин Ђукић ту. Ја сам и раније био с њим у комуникацији око сарадње, помињали смо током претходне сезоне могућност да и тада преузме рад са „Таковом”. Наш клуб заслужује да има човека попут њега на челу струке, веома сам задовољан због свега што сам чуо о његовој каријери, концепту, ставу. Морали смо брзо да се договоримо, пошто нас је одлазак Весовића веома изненадио, али успели смо. „Таково” ће бити једно од позитивних изненађења нове сезоне…

Поштовани читаоци, за наставак текста можете се претплатити и тако помоћи нашем даљем раду!

Претплати се