Скупо „коштале” грешке

„Металац” – „Графичар” 1 : 3 (1 : 1)

Немилосрдно су хитроноги играчи „Графичара” казнили три наивне грешке „Металца”, као и неискоришћен пенал, што је било довољно да цео бодовни плен оде за Београд, укупним резултатом 1:3. „Металац” је, додуше, одиграо врло добро, нарочито прво полувреме, током којег су агресивним, опасним транзицијама и низом прилика држали ривале у подређеном положају, упркос њиховом иницијланом вођству.
Међутим, отварање другог дела у потпуности је припало гостима и после брзо примљена два гола, Милановчани нису могли да смање заостатак чак ни у завршном притиску на одбрану „Графичара”, која се одлично показала.
Фотографија: ФК Металац
МЕТАЛАЦ: Премовић, Јовичић, Бачкуља, Милинковић (од 73’ Б. Мијаиловић), Алексић (од 73’ Мина), С. Милошевић (од 54’ Абел), Илић (од 59’ Марковић), Булатовић, Максимовић, В. Мијаиловић, Н. Милошевић (од 54’ Арамбашић). Судија: Предраг Јањуш из Панчева.„Металац” је кренуо жустрије и први ударац на гол упутио је Алексић у тећем минуту, а други Вељко Мијаиловић већ у следећем. Оба су завршила поред гола.
„Графичар” је морао да се брани све до 12. минута, када су шансу „Металца” прекинули прекршајем у шеснаестерцу, али је Гутеша одличном парадом одбранио ударац Светислава Милошевића с беле тачке. Голман гостију био је одмах потом на још једном искушењу услед шута Булатовића с дистанце…

Поштовани читаоци, за наставак текста можете се претплатити и тако помоћи нашем даљем раду!

Претплати се