Саопштење ОО СПС преносимо у целости:

Општински одбор Социјалистичке партије Србије у Горњем Милановцу са жаљењем обавештава чланове, симпатизере као и све грађане општине Горњи Милановац да је изненада преминуо један од оснивача Партије у Горњем Милановцу друг Јовица Царевић.
Јовица Царевић рођен је 10.04.1958.године у Горњем Милановцу. Од оснивања СПС 1990. године до 2010.године обављао је функцију секретара Извршног одбора Општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Горњем Милановцу, да би после смрти председника Дражимира Марушића 2010.године, преузео да врши функцију председника Општинског одбора СПС Горњи Милановац све до 2022.године.
У својој богатој партијској и политичкој каријери обављао је и низ других функција, председник Окружног одбора СПС Моравичког округа, члан Главног одбора СПС, одборник СПС у Скупштини општине Горњи Милановац, члан Општинског већа, директор Јавног предузећа за путеве општине Горњи Милановац.
Као енергични партијски радник био је синоним за СПС, одан Партији у најтежим временима по њу.
Социјалистичка партија Србије опраштајући се од Јовице Царевића, обавезује се да ће чувати трајно сећање на њега, уверени да ћемо знати следити пут, пут истине и социјалне правде и остати достојни његове борбе за боље сутра.
Јовица Царевић је оставио неизбрисив траг у политичком, друштвеном и спортском животу Горњег Милановца.
Почивај у миру, отишао си у вечност.
Општински одбор Социјалистичке партије Србије
Фотографија: ОО Социјалистичка партија Србије
Ставови политичких и друштвених групација на страници „Политика“ не изражавају мишљење или став НИП „Таковских новина“, већ искључиво политичких субјеката чија саопштења објављујемо

Поштовани читаоци, за наставак текста можете се претплатити и тако помоћи нашем даљем раду!

Претплати се