Да ли су пензионери Г. Милановца грађани другог реда?

Саопштење Општинског одбора Странке Заједно Горњи Милановац преносимо у целости

Након што смо доживели да су деца у Београду добила новчану помоћ за разлику од деце из других градова Србије која нису добила, сада имамо и јасну поруку од стране владајуће коалиције да су овој власти много битнији пензионери из Београда од пензионера из других градова Србије. Дискриминација осталих грађана Србије који нису из Београда се наставља.
Наиме, потпредседник „Партије уједињених пензионера и пролетера Србије (ПУПС) – Солидарност и правда“ Стефан Кркобабић изјавио је да пензионери у Београду треба да добију и тринаесту пензију и да је убеђен да градски буџет то може да поднесе. Велика „брига за најмлађе и брига за најстарије“ које владајућа коалиција заговара као своје приоритете изгледа завршава на ободима Београда.
Ово је доказ да постоји јасна дискриминација деце и пензионера који живе у другим градовима Србије у односу на оне из Београда. Уколико се ово обећање у Београду обистини Општински одбор странке Заједно Горњи Милановац ће тражити да и пензионери у Горњем Милановцу добију тринаесту пензију и на тај начин се осете равноправним грађанима земље у којој живе.
 Кристина Милошевић

Фотографија:С. Марић

Ставови политичких и друштвених групација на страници „Политика“ не изражавају мишљење или став НИП „Таковских новина“, већ искључиво политичких субјеката чија саопштења објављујемо

Поштовани читаоци, за наставак текста можете се претплатити и тако помоћи нашем даљем раду!

Претплати се