За власт у служби грађана

– Обећали смо грађанима наше општине да ћемо им омогућити директан контакт са народним посланицима СП Двери. То обећање сада и испуњавамо – кажу дверјани на почетку саопштења за јавност које у целости преносимо:
– Полазећи од основног нашег става да власт треба да служи грађанима, а не обратно, одмах након конституисања републичког парламента, обећали смо грађанима наше општине да ћемо им омогућити директан контакт са народним посланицима СП Двери. То своје обећање већ смо почели да остварујемо и са том активношћу настављамо и даље.
Наиме, у петак, 17. фебруара, у просторијама ОО Двери у Горњем Милановцу, улица Хероја Дражевића број 3, локал број 11, у периоду од 11 до 15 часова, са грађанима наше општине разговараће народни посланик Милован Јаковљевић. Милован је приватни предузетник и малинар из Ивањице. У Народној скупштини се превасходно бави проблемима пољопривредних произвођача, иначе је и потпредседник Српског покрета Двери. Биће то прилика да сви грађани који имају проблеме, а не могу да их реше у договору са локалним властима, дођу и упознају народног посланика са њима. Он ће учинити све што је у његовој моћи, и моћи посланичке групе.
Двери, да се са тим проблемима упознају власти на вишем, републичком, нивоу и тако омогући лакше и брже њихово решавање. На овај начин грађани ће моћи не само да убрзају решавање својих проблема, него ће дати и свој допринос бољем функционисању власти, што је у интересу свих нас. Такође, скрећемо им пажњу на то да их разговор са нашим посланицима ни на шта не обавезује и да у њему могу да добију и оне информације до којих би на други начин теже дошли.
Ставови политичких и друштвених групација на страници „Политика“ не изражавају мишљење или став НИП „Таковских новина“, већ искључиво политичких субјеката чија саопштења објављујемо

Поштовани читаоци, за наставак текста можете се претплатити и тако помоћи нашем даљем раду!

Претплати се